Údená a grilovaná ryba v jednom

Chcem sa podeliť s Vami o jeden výborný recept kto má rád ryby. Možno to už aj viete ale kto nie a má možnosť prosím tu je receptík.
Autor: Soňa Kamenska

Suroviny: 
kapor 
losos 
morská soľ 
olivový olej 
cesnak

Postup receptu:

Pripravíme si suroviny.
 Ako vidíte mám už rybu nakrájanú tak ako chcem údiť a grilovať. Rybu posolíme.

Takto pripravenú ju prenesieme na rošt a dáme do mini udiarničky, na spodok udiarničky dáme piliny a na to položíme rybu na rošte.

Udiarničku zatvoríme a necháme asi 30 minút udiť a grilovať. 
Po 30 minútach otvoríme.
Ale pokiaľ sa nám rybka robí si pripravíme olivový olej s pretlačeným cesnakom.

No a rybku dobre potrieme každý kúsok, a ešte na 5-10 minút uzatvoríme a necháme prejsť olej a cesnak.

Naservírované a poviem Vám už som jedla veľa rýb a skúsila veľa receptov na ryby ale toto je najlepší asi ako som jedla. Ak skúsite neobanujete.


Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
www.pecmaniak.store

Značky , . Bookmark the permalink.